Nagyerdei Sóklinika - Orrmosás Debrecen

Lélegezz szabadon!

Lélegezz szabadon!

Egyszerű, mint az 1x1!

2018. február 28. - Orpiri

Egyszerű, mint az 1X1!!!!!!!!!

A gyerekek kb. 6 éves korukig valójában nem tudják tökéletesen kifújni az orrukat. Sokszor pedig az orrdugulás miatt sem megy. A pangó váladék pedig további betegségek oka lehet.

No és éjszaka, amikor hátracsorog, a csemeténk felköhögi magát álmából, meg persze minket is, és kezdődik a tortúra, aminek a végén van egy beteg gyerek és egy vagy két kimerült szülő.

Pedig van ennek az állapotnak egy olyan egyszerű megoldása, mint az 1X1! ORRMOSÁSnak hívják.

Ez elvégezhető otthon is, de akik nem vágnak bele egyedül, azok számára ott vagyunk mi!

Elvégezzük, és NEM FÁJ!

És a lényeg, hogy utána fényévekkel jobbá válik a helyzet. Kiürül az üregekből a családi mumus, a sok zöld „trutyi”, és megindulhat a gyógyulás, megnyugszik a duzzadt nyálkahártya, csökken a gyulladás, csökken a nyáktermelődés.

viruses-3181157_1280.jpg

Nem tűzoltás, de vízzel csináljuk, mi az?

 És akár az orrmandula műtétet is megúszhatjuk vele?
fire-499790_1280.jpg

Kisgyerekes szülők tömegének okoz szomorúságot, amikor gyermeküknél a műtét elkerülhetetlen. De milyen keveset tudunk arról, mit tehetünk a műtét elkerülésére. Nem tűzoltásszerűen az utolsó pillanatban, sokkal inkább figyelve.

Ha a kicsink gyakran szenved felső légúti megbetegedésektől és a hagyományos módokon (orrfújás, tengervíz spray, orrszívás) csökkentjük csak az orrváladékot, annak egy jó része bennmaradhat, akár panghat is, további panaszokat generálva. Szóval ez egy jel, amire már érdemes figyelni. És ha ez a jel nem egyszer, de többször is „üzen”, ideje legyőzni az idegenkedést ettől a 100%-ban természetes ősi módszertől, az orrmosástól.

Nálunk ezt szakszerűen, fájdalommentesen próbálhatjátok ki!

Bővebb tájékoztatást ITT találtok.

Foto: Pixabay

süti beállítások módosítása