Nagyerdei Sóklinika - Orrmosás Debrecen

Lélegezz szabadon!

Lélegezz szabadon!

Indiso egészségügyi száraz sóterápia

2018. március 06. - Orpiri

Sóterápia régen

A légúti betegségek közismerten leghatékonyabb természetes kezelési módszere a SPELEO (sóbánya) terápia. A kifejezés görög eredetű, múltját egészen az ókori Görögországig vezethetjük vissza. Ekkor figyelték meg először jótékony hatását légúti betegségek esetén, és már a középkorban terápiás céllal alkalmazták a szerzetesek. Részletesebb megfigyelések és kutatások az 1800-as évektől állnak rendelkezésre, amikor lengyel sóbánya munkások között fedezték fel, hogy szinte egyáltalán nem fordult elő semmilyen tüdőbetegség, átlagos életkoruk messze magasabb volt a hasonló körülmények között élő emberekénél.

Sóterápia most

A természetes sóbánya, sóbarlang gyógyító hatásának alkalmazása azonban sajnos korlátozott és helyhez kötött. Így került sor a sóbánya, sóbarlang mikroklímájának mesterséges előállítására, az Indiso SPELEO (sóbánya) eljárás kifejlesztésére. A mostanra sokak számára elérhető sóterápia egy magyar kutató-fejlesztő csoport által kifejlesztett precíziós orvostechnológiai berendezésnek köszönhető.

Az Indiso Magyarország legelismertebb egészségügyi száraz sóterápiája. Az alsó- és felső légúti betegségek – asztma, allergia, krupp, bronchitis, COPD, cisztás fibrózis és enyhébb felső légúti megbetegedések – leghatékonyabb, természetes kezelési módszere. A terápia sóklinikák országos hálózatában, kiemelt egészségügyi intézményekkel együttműködve, orvosi javallat és kontroll mellett érhető el, a kezelések során kizárólag nagy tisztaságú, orvosi sót (99,99% NaCl) alkalmaz.

Az Indiso 2007 óta a több mint százezer kezelés során jelentős tapasztalatra tett szert, a kezelések hatékonyságával pácienseink csaknem 100%-ban elégedettek.

Az Indiso Magyarország legelismertebb egészségügyi száraz sóterápiája, kiegészítő kezelésként történő alkalmazását a Magyar Fül- Orr- Gégész és Tüdőgyógyász Szakmai Kollégiumok is támogatják.

 Az Indiso egészségügyi száraz sóterápia lényege: 

  • egy természetes sóbánya, sóbarlang mikroklímáját hozzuk létre
  • a kezelések során kizárólag nagy tisztaságú, orvosi sót (99,99% NaCl) alkalmazunk
  • a  só-részescskék mérete 0,2-0,7 mikron
  • természetes, gyógyszer- és mellékhatás mentes sóterápia

Debreceni INDISO Sóklinika

Debrecenben 2009 óta várjuk betegeinket.  

 

indiso-soszoba.jpg

A debreceni sóterápiás helyiség, sóbefújás előtt.

 

mesedelutan_emma_nenivel_az_indisoban.jpg  A debreceni sóterápiás helyiség, sóbefújás után.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://debrecenisoterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr3313716254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása